tiistai 3. maaliskuuta 2015

Ensimmäinen kirjoitukseni

Tadaa, vihdoin sain ensimmäisen postaukseni julkaistua blogissani! Päätös blogin perustamiseen syntyi aikalailla hetken mielijohteesta. Toki ajatus on aina toisinaan käynyt mielessä, mutta en kokenut omaavani mitään niin mielenkiintoista sanottavaa, että sitä olisi ollut tarvetta taltioida blogin sivuille. Kevään mittaan olen kuitenkin tehnyt muitakin asioita ja päätöksiä, joita en olisi voinut kuvitella tekeväni aikaisemmin. Tällainen on  esimerkiksi päätökseni vähentää viisipäiväinen työviikkoni nelipäiväiseksi. Sekin olisi aikaisemmin tuntunut aivan ennenkuulumattomalta minulle. Ja oikeastaan tämänkin päätöksen tein yhden unettoman yön seurauksena.



Ehkä nämä kummalliset päätökset johtuvat keväästä, ehkä ne johtuvat uudenlaisesta elämänasenteesta, ehkä olen muuten vain muutoksen tarpeessa. En tiedä, mutta toivoisin voivani säilyttää tämän nykyisen olotilani. Osaisin vastaisuudessakin nauttia enemmän vapaa-ajasta, yhteisistä hetkistä perheeni kanssa, kävelyistä kaupungilla, uuden oppimisesta, uuden tiedon vastaanottamisesta, työstä, keväästä, kesästä, syksystä ja talvesta. Ihan kaikesta, mitä elämä tuo tullessaan.

Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan koen suunnatonta innostusta siitä, että voin oikeastaan tehdä elämässä ihan mitä haluan. En ehkä heti, mutta kyllä ne toiveet ja haaveet sieltä tulevat ajan kanssa. Myös sellaiset haaveet, joita en tiennyt haluavani. Eihän se elämä aina voi mahtavaa olla, mutta koen silti, että vaikeatkin hetket voivat opettaa tavattoman suurella tavalla. Kaikella on varmasti tarkoituksensa. En voi muuta kuin luottaa siihen. Kävin elämäni ensimmäistä kertaa ennustajalla tammikuussa ja hän totesi, että minulla on taipumusta masentua talviaikaan. Nyt huomaan sen olevan kyllä ihan totta. Olen suunnattoman paljon energisempi ja ennen kaikkea positiivisempi kun päivät ovat alkaneet pidentyä. Ehkä tämä on ihan yleistä.



Tarkoituksenani ei ollut kirjoittaa ihan tällaista ensimmäistä blogikirjoitusta. Lähinnä ajattelin vain lyhyesti kertoa itsestäni, mutta ehkäpäs tuosta saa hyvän kuvan tämän hetkisistä ajatuksistani. En tarkkaan tiedän millaiseksi blogini muotoutuu, mutta todennäköisesti hieman keveämpiä aiheita on luvassa. Niitä odotellessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti